donderdag 19 november 2009

Doel reis AGZ

14-11-09. We gaan deze keer met een brede en 'zware' delegatie bestaande uit collega's Clemens van den Broek, projectleider Avans Ondernemerscentrum in oprichting namens de Academies International Business Studies / International Marketing & Businessmanagement, Peter van Bragt, Dienst Marketing & Communicatie Studentzaken. Namens de Academie voor Gezondheidszorg gaan gaan Ab Bobbink, coordinator minor Studeren Buitenland en docent verpleegkunde, Francis Borsten, stagecoordinator fysiotherapie en Engelien Calis, directeur. de academie omvat twee bacheloropleidingen verpleegkunde en fysiotherapie, twee lectoraten : gerontologie en diagnostiek (domein bewegingswetenschappen). Daarnaast participeert de Academie in de master Advanced Nurse Practitioner samen met Fontys Hogeschool.
We streven naar instituutsbrede overeenkomsten (onderwijs, onderzoek en kennismanagement) met twee universiteiten in Soerabaya en Yogyakarta. Ons doel is om in SBY (Airlangga University) het MOU (memorandum of understanding) met de Faculteit Verpleegkunde af te timmeren, een MOU met fysiotherapie aan te gaan met de Faculteit Medicijnen (fysiotherapie) en met de Economische Faculteit.
Met Universiteit Gadjah Mada in Yogyakarta wordt komende week een MOU getekend voor het economisch domein en gaan verkennen we de mogelijkheden voor een MOU met Faculteit Medicijnen (verpleegkunde en fysiotherapie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten